Klasični ali clip on lasni podaljški?

Lasni podaljški so v zadnjih desetih letih postali nepogrešljiv lepotni dodatek marsikatere ženske. Med njimi sem tudi sama. Sem modna oblikovalka in od mene se vedno pričakuje urejenost, z leti pa sem razvila tudi svoj poseben stil, h kateremu kombiniram tudi pričeske. In tu mi pridejo lasni podaljški še kako prav.

Pred leti, ko sem se prvič odločila za podaljške, sem se odločila za tako imenovane stalne ali fiksne. Ti so mi kak mesec ali dva ustrezali, nato pa sem ugotovila, da se zame dejansko ne obnesejo najbolje. Zakaj? Ker z njimi nisem mogla dovolj pogosto spremeniti oziroma osvežiti svojega videza. Ko sem najprej v tujini, nato pa tudi pri nas, odkrila kakovostne clip on podaljške, s katerimi se prameni las enostavno zapnejo v lase z drobcenimi lasnicami, prav tako enostavno pa se tudi odstranijo, je bila odločitev takojšnja – clip on podaljški mi dajejo precej več svobode in svoj videz lahko po potrebi spremenim tudi vsak dan!

Seveda je o tem, ali se clip on podaljški »izplačajo« ali ne, kar nekaj govora. Moje mnenje je, da so odlični, če ne želite spremembe za stalno oziroma vsaj za daljše časovno obdobje. Če bi bili radi drugačni na primer zgolj za eno prireditev, en nastop na televiziji, en intervju in podobno, potem so vsekakor najboljši. Sama pa jih obožujem tudi zato, ker je pri njih mnogo manj težav z nego las. Pa ne govorim zgolj o umivanju in krtačenju. Sama si lase barvam (trenutno na črno), poleg tega pa pogosto uporabljam tudi ravnalnik las (»likalnik«), da si lažje oblikujem pričesko. In tu mi pride še kako prav, da nimam stalnih podaljškov, saj bi se pri teh z ravnanjem verjetno precej mučila oziroma bi morala vsakič obiskati frizerko – za to pa vsekakor nimam ne časa, ne denarja, ne volje. Raje lase zravnam sama, dodam nekaj nagajivih pramenov in jih tudi sama pristrižem na primerno dolžino, pa je. Le takrat, kadar želim dejansko podaljšati lase (in jih nato na primer splesti v kito ali speti v dolg čop), se odpravim k frizerki. Tako spretna, da bi poskrbela za cel kup podaljškov, namreč pač nisem.

Podaljški za lasePodaljški za lase - od strani

Če tudi vas zanima vse o clip podaljških, vam svetujem, da si več preberete na spletu. Hitro boste ugotovili, ali so ti primerni tudi za vas. Sama vem, da se jim ne bom nikoli odrekla, saj mi nudijo neskončne možnosti kombiniranja in eksperimentiranja ter me prav pri ničemer ne omejujejo.

Deli prispevek s prijatelji ...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email