Lasni podaljški – potrebna je dobra izbira!

Ste tudi sami že razmišljali, da bi spremenili svojo pričesko s pomočjo lasnih podaljškov? Večina deklet in žensk se za to odloči predvsem ob raznih slavnostnih priložnostih, ki terjajo posebno urejenost, na primer ob poroki ali maturantskem plesu. A zakaj ne bi imeli bujnih, lepih in dolgih las tudi sicer? Pravijo, da so lasje okras, zato velja poskrbeti, da bodo pomagali k večji privlačnosti vsak dan. Če so za to potrebni lasni podaljški, tudi prav – nenazadnje narava tako kot pri drugih rečeh tudi pri laseh ni bila najbolj pravična in ni vsake ženske obdarila z bujno grivo, kot bi si jo želela.

OxY lasni podaljškiO tem, kako se odločiti za lasne podaljške oziroma kakšne izbrati, smo povprašali v salonu, kjer delajo z OxY podaljški, kakovostno in cenovno primerno blagovno znamko lasnih podaljškov, ki so v Sloveniji zelo priljubljeni. Poprosili smo jih za svetovanje pri odločitvi ter pomoč pri izbiri podaljškov. In kaj so nam povedali?

Preden se odločimo za podaljške, moramo vedeti, ali smo prava oseba zanje. Lasni podaljški zahtevajo nekaj več nege kot naravni lasje, saj jih je treba skrbno krtačiti, prav tako pa moramo vedeti, da zahtevajo redne obiske pri frizerju oziroma v salonu, kjer jih vzdržujejo. Če se odpravite k frizerju enkrat na pol leta, pa še to z muko, in če si niste pripravljeni vsako jutro ter vsak večer vzeti čas za krtačenje, potem podaljški za vas niso.

S podaljški imajo pogosto težave tudi ženske, ki se intenzivno ukvarjajo s športom. Če ste inštruktorica aerobike, ki ima tečaje zjutraj in zvečer ter se zato vsaj trikrat na dan pošteno prepoti in mora pod tuš, potem morate vedeti, da bo zaradi podaljškov z umivanjem in sušenjem las še več dela.

Še bolj bistvena pa je pomoč pri izbiri podaljškov potem, ko ste zanje enkrat že odločeni. Treba je izbrati podaljške glede na sam material in način pritrjevanja na lasišče, se odločiti za barvo, dolžino, morda tudi valovitost. Tu vam lahko strokovnjakinje, ki delajo z OxY podaljški, izjemno pomagajo, saj ta kakovostna znamka ponuja precej pester nabor las. Tako vam bodo povedali, katero barvo je najbolje izbrati, da se bo čim bolj skladala z vašo naravno (ali pobarvano) barvo las, kakšno dolžino se vam priporoča glede na obliko obraza in postavo, kako bi bilo lase najbolje pristriči, da bodo lahko podaljški nameščeni med vaše prave lase povsem neopazno.

Poleg samega svetovanja pred namestitvijo je izjemnega pomena pri odločitvi za lasne podaljške tudi svetovanje, kako skrbeti za lase potem, ko imate podaljške nameščene. Kako jih najbolj primerno umivati in s katerimi sredstvi? Kako pogosto jih krtačiti in s kakšno krtačo? Kakšno oblikovanje las je dovoljeno in s kakšnimi sredstvi ter pripomočki? Kako pogosto je potrebno podaljške oskrbeti pri frizerju in poskrbeti, da se prestavijo?

Ne, lasni podaljški gotovo niso za vsakogar, predvsem pa ne za nepremišljene – če želite podaljške z veseljem nositi in biti zadovoljni s svojim videzom, je vsekakor potrebno, da se odločite za kakovost, hkrati pa si zabičate, da boste skrbeli za primerno nego.

Deli prispevek s prijatelji ...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email