Lasni podaljški za čudovite dolge kodre

Če ste od nekdaj nosili kratko pristrižene lase, ker so vam vedno govorili, da vaši lasje niso dovolj močni in dovolj kakovostni, da bi imeli dolge, potem lahko na to sedaj kar pozabite. Celo frizerka vas s svojim strokovnim znanjem ne bo več mogla spraviti v slabo voljo, kajti tudi proti slabim lasem imate sedaj na voljo učinkovito orožje. Če ste si od nekdaj želeli las, ki bi imeli bujen volumen in bili dolgi vsaj čez ramena, če ne že kar do sredine hrbta ali do pasu, potem vam lahko pomagajo lasni podaljški.

Z njimi so uresničljive vse sanje o dolgih laseh!

Lasni podaljški vas začarajo v dolgolasko

Lasni podaljški so enostaven način podaljševanja las, še bolj zanimivo pri njih pa je, da hkrati skrbijo tudi za volumen. S tem, ko se med naravne lase namestijo lasni podaljški, se namreč celoten volumen pričeske precej poveča. To pomeni, da sploh ni več pomembno, če je bilo od nekdaj veljavno prepričanje, da so vaši lasje preredki, pretanki in preslabi, da bi bili dolgi. Ko se jim dodajo podaljški, so namreč hitro tako gosti, da so lahko tudi dolgi lasje čudoviti.

Bujni lasni podaljški

Iz kratke in nevpadljive v dolgo in bujno pričesko.

Če vas lasni podaljški zanimajo bolj podrobno, potem kliknite na povezavo ter se podrobneje seznanite z vsem, česar o lasnih podaljških še ne veste. Nekaj o tem, kako vas podaljševanje las lahko precej hitro iz kratkolaske spremeni v čudovito dolgolasko s krasnimi kodri in izjemnim volumnom, pa vam razkrivamo tudi mi.

Če vas za začetek zanima, kako izbrati prave podaljške zase, naj vam povemo, da je izbira zelo enostavna. Najprej se je potrebno odločiti za tip pritrjevanja, in če z lasnimi podaljški še nimate izkušenj, bodo za začetek gotovo najboljši tako imenovani clip on oziroma lasni podaljški na špangice. Ti se najbolj enostavno pritrdijo in niso permanentni.

Kakšna naj bo kakovost lasnih podaljškov? Naravni lasje so običajno najdražji, prihranili pa boste, če izberete keratinske. Nato morate izbrati dolžino, pri kateri prvič ne pretiravajte, prav tako pa jo morate prilagoditi svoji naravni dolžini – naj bo takšna, da prehod ne bo opazen oziroma se bodo lasni podaljški dobro dopolnili z vašimi naravnimi lasmi. Nazadnje izberite še odtenek, ki se mora popolnoma ujemati z vašo naravno barvo, za kar jih velja izbrati pri naravni svetlobi.

Tako, pa ste pripravljeni, da zasijete kot dolgolaska – in to z lasmi, ki so videti razkošno, kljub temu, da si niste nikoli mislili, da bo kaj takega mogoče.

Deli prispevek s prijatelji ...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email