Ženske torbice

Pravijo, da je z ženskimi torbicami tako kot s prijatelji. Nikoli jih ne moreš imeti preveč. S tem bi se gotovo strinjalo mnogo žensk, ki na torbice včasih dejansko gledajo kot na prijatelje, in tudi povsem upravičeno. Torbica ti namreč nudi vse, za kar skrbijo prijatelji. Ko je ženska žalostna, ji torbica ponudi robček. Ko jo kaj boli, ji ponudi zdravilo. Kadar se želi počutiti bolje, ji ponudi rdečilo za ustnice ali parfum. Kadar si mora kaj malega kupiti, ji torbica takoj priskrbi bančno kartico …

Torbica in čevlji

Vsaka urejena ženska ve, da se morajo ženske torbice vselej ujemati s čevlji, saj gre za dva modna dodatka, ki sta nujna s praktičnega vidika, poleg tega pa bistvena za naš videz. Z njima lahko svoj stil ustvarimo ali pa ga pokvarimo. Kadar smo zapriseženi eleganci, s tem običajno ni težav, saj je mogoče popolno klasiko najti na vsakem koraku. Če smo za delo elegantno urejeni, v svojem prostem času pa smo bolj nagnjeni k športni eleganci, pa je treba biti pri izbiri ženske torbice že nekoliko bolj pazljiv in domiseln. Ko sezujemo čevlje s peto ter oblečemo hlače iz džinsa ter zraven platnene športne copate, se mora torbica skladati tudi s temi. In verjemite, tudi takšne torbice obstajajo. Tiste, ki so primerne za vse priložnosti in ki ne zahtevajo, da jih po prihodu iz službe odložite ter se po prijetnih aktivnostih v mesto odpravite z nahrbtnikom.

Ženske torbice

Kje? Našli smo jih v spletni trgovini, ki je v osnovi posvečena prav ženskim torbicam, sicer pa nudi tudi denarnice in še nekaj drugih vrst izdelkov. To je spletna prodajalna, kjer so vam na voljo torbice in tudi kompleti torbic po ugodnih cenah. Vse torbice so modne, poleg tega pa še tako oblikovane, da so primerne za vse priložnosti. Isto torbico imate lahko za v službo, ko nosite kostim in pete, ter tudi za na kavo s prijateljico, ko se preoblečete v džins.

Kompleti torbic

Set torbicSpletna trgovina pa ponuja še nekaj domiselnega, na kar marsikje pozabijo: komplete torbic. Te sestavljajo običajno po tri skoraj identične torbice, ki imajo skupen dizajn, razlikujejo pa se v velikosti. Največja je dnevna torbica, srednja je v velikosti za tablični računalnik, manjša se lahko uporablja kot večerna ali torbica za ličila. Tako lahko preko dneva uporabljate največjo, v njej pa imate eno od manjših, v kateri imate denarnico, ključe in mobilnik. Torej vse tisto, kar morate nujno vzeti s seboj, ko ste nekoliko bolj sproščeni. Iz velike ženske torbice le vzamete manjšo, pa je.

Deli prispevek s prijatelji ...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email